En alt-text

25 oktober: Frukost med näringslivet

Luleå kommun hälsar varmt välkommen till Frukost med näringslivet, en mötesplats för nätverkande och affärskontakter. Vi öppnar dörrarna för mingel och frukost kl. 07.30 och bjuder på program från scen kl. 08.00–09.00. Frukost med näringslivet är ett utmärkt tillfälle att träffa nya och gamla bekantskaper, utbyta idéer och vara med och forma framtidens näringsliv i Luleå.

Dagens tema: Tillväxt för alla – Hur mindre företag och stora aktörer formar Luleås framtid

Vikten av ett brett och varierat näringsliv är avgörande för att skapa långsiktig hållbarhet. På Frukost med näringslivet den 25 oktober fokuserar vi på hur både små och stora aktörer är avgörande för Luleås framtida utveckling. Under programmet får vi möjlighet att lyssna till representanter från företag inom olika branscher, som tillsammans utforskar hur vi kan främja en balanserad tillväxt i kommunen, där både små och stora företag trivs och växer tillsammans.

Dagens Frukostpartner är Swedbanks Ägarstiftelse Norrbotten. De bjuder på frukost och kommer bland annat berätta om Lyckosparken som är en tävling för entreprenörer som på något sätt bidrar till att Norrbotten blir en ännu bättre plats att bo och verka i. Kom och träffa dem och hör mer! 

Har du frågor till Luleå kommun?

Vid "Luleå kommun svarar" kan du som företagare alltid träffa tjänstepersoner från Luleå kommun och ställa frågor. På plats finns representanter från bland annat Inköp, Miljö och bygg, Samhällsomställning, Kompetenslotsen och Vuxenutbildningen.

Alla näringslivsintresserade är välkomna. Evenemanget är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs. Har du en matallergi och önskar specialkost, meddela oss senast fredag veckan före.

Frukost med näringslivet arrangeras i samverkan med Företagarna Luleå och Luleå Näringsliv.

Varmt välkommen!

Har du tips på nyheter inom näringslivet i Luleå? 


Nu har du chansen att skicka in dina förslag till Frukost med Näringslivet! För att skicka in dina nyhetstips, fyll i formuläret på Frukost med Näringslivets webbsida. Programgruppen går igenom alla inskickade tips och tar upp ett urval under frukosten.

Dag, tid och plats

Fredagen den 25 oktober kl. 07.30-09.00

Vetenskapens hus
Storgatan 53
97231 Luleå

Sidan uppdaterades den 15 oktober 2024